Så er dagen kommet!

I dag er det en veldig spennende dag for meg! Jeg skal opptre i kveld i Elvesalen i Buen her i Mandal. Det har vært forberedt en hel stund nå, så jeg er veldig godt forberedt på det som skal skje i kveld. Jeg skal først høre på Stian Olsson som skal prate om musikk og psykiatri. Så skal jeg få sette meg ved flygelet. Jeg skal snakke litt om hvordan musikken er et viktig verktøy for min hverdag med en psykisk diagnose. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Det er jo litt nerver, men det er en god følelse i kroppen min. Jeg gleder meg bare til å få komme i gang med opplegget mitt. Da kommer det nok til å gå fint. Snubler jeg litt underveis, så får jeg ta det med et smil.

Jeg vet at denne dagen kommer til å virke veldig lang. Men jeg skal gjøre positive ting, og være god mot meg selv. Jeg skal passe på at jeg får god tid til å forberede meg, og jeg skal ned og øve litt i ettermiddag. Få bli vant til flygelet, og stille inn lyd. Det kommer til å bli spennende og kjekt! Jeg vet om noen venninner som har lovet å komme, men håper der dukker opp en del mennesker for å høre på både Stian og meg. Vi har et stort ønske om å få fortelle publikum om musikkens muligheter. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten musikken. Jeg trenger min daglige dose av musikk. Det hjelper meg til å regulere følelser som jobber inni meg. Jeg finner en egen ro når jeg lytter til musikk, eller spiller piano og synger.

Jeg gleder meg til kvelden! Dette blir en spennende dag! Jeg håper at timene flyr av sted i dag. Takk for at Dere heier på meg! Jeg trenger gode tanker i dag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg