Jeg er klar!

Nå er det ikke lenge til jeg skal opptre! Derfor velger jeg å publisere dette innlegget litt tidligere enn jeg vanligvis gjør. Jeg er fortsatt rolig, men sommerfuglene er kommet i magen min! Jeg kjenner at dette betyr masse for min egen del. Jeg ønsker å mestre dette. For da er jeg trygg på at jeg kan fortsette med dette fremover. Jeg kommer til å gjøre mitt aller beste for at publikum skal få en fin musikk stund sammen med meg! Jeg vet at jeg er i gang med noe som hjertet mitt ønsker sterkt. Så følelsene må jeg forsøke å ha kontroll på. Det kommer nok til å bli en søvnløs natt etterpå når adrenalinet skal ut av kroppen min i kveld. Men det gjør ingenting. For meg er det verd det dersom det blir likt av de som lytter på meg.

Jeg gleder meg veldig, og føler meg veldig klar. Så derfor håper jeg at mange kommer for å høre på. Nå skal jeg finpusse litt på utseendet mitt, få på meg finklærne. Jeg har en god følelse i kroppen min i dag. Det er så deilig og spennende å få slike utfordringer som krever litt ekstra av meg. Jeg får muligheten til å pushe meg selv ut av komfortsonen. Jeg skal by på meg selv, og jeg skal være ærlig om livet mitt. Det krever sitt, men jeg vet at det er det som når frem til folk. Jeg snakker med hjertet, og jeg verner om det som må vernes om. Jeg har klare tanker om hva som er riktig å prate om. Dette er godt forberedt fra min side. Jeg drømmer om en fin stemning og varme i lokalet. 

Jeg håper at publikum kommer med et åpent sinn. Jeg håper at De ønsker å få noe til ettertanke. Jeg kommer til å sende ut mine tanker og følelser gjennom sang og musikk. Det pleier å treffe. Jeg håper inderlig at det skjer i kveld! Takk for at Dere heier på meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg