Det ytre gjenspeilet mitt indre!

Jeg har endret på mitt utseende. Jeg har sluttet å farge håret, og nå har jeg latt håret få begynne å gro. Jeg har endret stil. Rett og slett fordi jeg ville at mitt ytre skulle gjenspeile mitt indre. Jeg har nemlig brukt hårsveis og utseende til å lage litt uro. Jeg har opp gjennom årene hatt både hanekam og diverse hårsveiser. Jeg kjørte på med knall rød pannelugg i veldig mange år. Det var min protest mot alt her i verden. Jeg hadde behov for den tøffe fasaden. Masken som ingen kunne ta fra meg. Den herdet meg mot livet. Jeg virket tøff og rampete. Jeg var i en konstant krig med meg selv innvendig. Det var kaos. Det var uro som preget meg. Men jeg skulle være beinhard.

Jeg har ikke kaos rundt meg lenger. Jeg har en ro som jeg ikke har hatt før. Og jeg kjente på at en forandring måtte til. først kuttet jeg ut hårfargen. Det roet litt ned på utseendet. Men jeg merket nå for noen måneder siden at jeg ikke ville fortsette å se det samme i speilet hver morgen. Det minnet meg for masse om tidligere kamper. Nå føler jeg at jeg har roet meg ned noen hakk. Jeg vet ikke hva som blir min sveis. Om det blir halvlangt eller langt. Alt jeg vet at jeg er i endring. Og det føles veldig godt inni meg. Jeg er en ny Wenche på innsiden også. Det har tatt lang tid, og jeg er fortsatt på denne reisen. Men jeg er i ferd med å finne et menneske inni der som jeg liker. Jeg kjenner endelig på en kjærlighet til meg selv. 

Jeg endrer meg fordi jeg selv ønsker det. Det er ikke noe som andre bestemmer. Jeg trenger å finne meg selv, og jeg er på veldig god vei. Det er ikke en kopi av noen som helst. Det er meg. På ekte. Kun Wenche. Akkurat slik som jeg er!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg