Jeg er på vei til Egersund!

I dag skal jeg til Egersund. WeLG Foredrag har vært så heldige å bli invitert med til Fagdag for psykisk helse ved AKS i Egersund. Jeg er den siste foredragsholderen på dagens program, og jeg skal kombinere prat og musikk. Jeg skal ikke legge skjul på at dette er ganske tøft og vanskelig for meg. Men jeg skal overvinne denne utfordringen i dag! Jeg er fast bestemt på at dette skal jeg klare å gjennomføre på en god måte. Det kommer helt sikkert en del mennesker som jeg kjenner ganske godt. Og mange av dem har jeg ikke snakket med siden jeg begynte med bloggen min. Da jeg forlot Egersund, mistet jeg kontakten med veldig mange mennesker. Men jeg vet at veldig mange følger meg på Facebook, og at en del leser min blogg. Jeg er veldig spent på hvordan kroppen min reagerer på dette oppdraget. Men jeg er sterk, og føler meg klar til å gjennomføre dette i dag!

Jeg måtte dra veldig tidlig av sted i morges. Men jeg skal dra rett hjem til Mandal etterpå. Jeg tror det er viktig for meg å komme meg hjem til min trygge base etterpå. Jeg liker best å være hjemme hos meg selv når etter reaksjonene kommer. Min kropp reagerer alltid på slike opptredener. Men det skal gå veldig fint. Jeg er forberedt på det. Jeg gleder meg til å være en del av et flott program nå i formiddag. Det er spennende personer som skal snakke til forsamlingen i dag, og det er et variert program. Det er stor stas for meg å bli spurt til en slik fagdag. Det beviser for meg at min formidling er ønsket, og at jeg kan jobbe videre med dette. Hver eneste gang jeg har ett oppdrag, så lærer jeg veldig mye om formidling. Jeg lærer meg selv å kjenne på en sterk måte. Det er godt å kjenne på den styrken som jeg faktisk har. 

Jeg klarer nemlig å snakke om vonde ting. Jeg er i stand til å åpne opp for de vanskelige følelsene, og formidle litt om min hverdag. Jeg vet at det kommer til å bli sterkt for noen å høre dette. Men jeg føler meg trygg på at jeg gjør noe riktig. Jeg kjenner at sommerfuglene er i full gang inni meg nå, men det er helt normalt. Dette blir en veldig spennende dag!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg