Jeg skal passe på meg selv….

I dag er jeg veldig sliten, og det er akkurat som forventet. Men jeg er veldig fornøyd med min egen innsats i går. Jeg er like helg, og er veldig stolt over å ha gjennomført dette oppdraget! I dag har jeg noen avtaler, men jeg skal ta godt vare på meg selv underveis. Jeg vet at dette har kostet meg enormt med krefter, og må derfor være veldig forsiktig i dag. Jeg skal likevel innom frisøren til en bitteliten klipp. Håret skal jo få vokse seg langt, men det må stelles litt med underveis. Det er viktig for meg å ta godt vare på håret mitt. Jeg ønsker nemlig å få et langt og fyldig hår. Frisøren min er veldig flink, så jeg regner med at dette kommer til å bli veldig bra, Men jeg må være tålmodig. Det er jo alltid en utfordring. Dessuten skal jeg farge brynene, og da liker jeg ansiktet mitt bedre med en gang. Det er rart hvordan jeg plutselig er opptatt av slike detaljer. 

Jeg må også innom et skolemøte, og det er ikke alltid like enkelt. Det kan godt hende det blir sterke følelser, men det må gjøres. Jeg skal få sagt i fra om mine meninger, og det ser jeg frem til. Det er viktig for meg å følge opp ungene mine, og jeg kjemper videre! Jeg skal også rekke å selge lodd noen timer på Amfiet for Mandal og Omegn Revmatikerforening. Vi skal ha basar 12.oktober. I kveld skal revmatikerforeningen ha Knokkelpils på Marna Kafe. Vi samles der, og alle koser seg med sosialt samvær. Jeg gleder meg veldig til å være sammen med våre medlemmer. Det pleier å være en hyggelig og god stemning der. Det kan jeg trenge etter denne ukens anstrengelser.

Men jeg skal altså passe på at jeg får noen pauser på sofaen innimellom dagens avtaler! Det fortjener jeg! Jeg håper at Dere har en fin fredag, og at helgen kommer til å bli god for oss alle sammen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg