Tragiske innlegg gir mer klikk…..

Det er rart å se hvordan lesertallene varierer her på bloggen min. Det virker som jo mer vanskelig jeg har det, jo flere leser innleggene mine. Det er de såreste innleggene mine som har desidert høyeste lesertall. Jeg bruker ikke min psykiske helse for å oppnå høyere lesertall. Men det er jo litt påfallende at jo mer åpen jeg er, jo flere lesere får jeg. Jeg tror det faktisk bunner ned i at jeg skriver åpent om temaer som andre ikke tør innrømme at de sliter med. Jeg er brutalt ærlig mot dere selv om jeg verner om meg selv og min familie. For jeg skriver ikke alle detaljene, men dere skjønner nok til å forstå at livet er vanskelig. Og jeg ser en klar forskjell på de innleggene hvor jeg skriver om helt vanlige ting og de innleggene som er såre og vonde.

Tragiske innlegg gir altså mer klikk på bloggen. Selv på en liten blogg som min, så er det de innleggene som folk leser. Jeg vet at mine innlegg noen ganger trigger andre så sterkt at de ikke orker å lese dem akkurat den dagen. Det forstår jeg veldig godt. Vi har alle levd hvert vårt liv, og har egne erfaringer på godt og vondt. Det er viktig for meg å kunne skrive om mine erfaringer og utfordringer i livet. For det hjelper meg videre i livet mitt. Jeg vet at min blogg kommer til å inneholde både muntre hverdagsinnlegg og dypere innlegg fremover. Rett og slett fordi mitt liv inneholder begge deler, og det er min hverdag. Så får klikk være klikk. Jeg trenger ikke stresse. Jeg skriver ikke blogg for å havne på topplistene.

Jeg er en voksen blogger, og klarer å skille på hva som er lurt og ikke. Unge bloggere som kun leser tall og klikk trigges til å pushe sine egne grenser. For dersom man vil bli best i blogging her i Norge nå, så må man vise det meste. Der er ikke jeg heldigvis. Jeg er veldig takknemlig for alle som leser bloggen min, og jeg kommer til å fortsette slik som jeg selv ønsker. Heldigvis bestemmer jeg alt selv!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg