Jeg føler meg fri når jeg danser!

Jeg har de siste månedene gått jevnlig på Line Dance her i Mandal. Det er helt utrolig å kjenne på den følelsen jeg får i kroppen min når jeg danser. Når musikken spilles veldig høyt, og rytmen tar tak i kroppen min. Jeg elsker det. Det gir meg en frihetsfølelse som jeg aldri har kjent på før! Jeg føler meg fri, og med få hemninger. Jeg er jo veldig opptatt av å lære koreografien, men det er veldig kjekt når det sitter av seg selv og man kan bare nyte musikken. Da er jeg i min egen lille boble, og jeg glemmer alt som er vondt og vanskelig. Det er en time med null stress og traumer. Det er kun glede, musikk og dans. Utrolig kjekke folk som er med, og en herlig instruktør gjør dette magisk for meg!

Vi danset ikke hjemme i oppveksten. Det var ikke aktuelt å gå på diskotek eller fritidsklubber. Så mitt ønske om å danse ble fort jaget vekk. Nå har jeg lagt vekk de vanskelige tankene angående dansing, og jeg nyter hvert minutt på Line Dance. Jeg blir faktisk veldig utålmodig dersom det blir mye prat, og lite dans! Jeg er så utrolig glad for at jeg våget meg i gang med dette. Jeg har funnet en ny hobby som jeg virkelig skal drive med så lenge jeg bare orker. Det er utrolig gøy å kunne bevege seg, le masse og være sosial på samme tid!

Jeg er svett og varm, og får en god treningsøkt. Det er faktisk utrolig hvor mye man faktisk forbrenner i løpet av en slik økt. Jeg anser det som en del av min fysiske aktivitet. Det gir meg overskudd og energi, og jeg blir veldig glad! Jeg håper at jeg ikke mister gleden ved å danse noen gang! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg