Ros gjør meg rørt!

Det er utrolig hyggelig å lese alle de fine kommentarene som jeg får daglig fra Dere! Det gjør meg utrolig rørt, og veldig takknemlig. Når jeg jeg i tillegg får flotte anmeldelser på WeLG Foredrag sin Facebook side, ja da er det vanskelig å holde tårene tilbake. For det betyr så uendelig mye for meg personlig. Når jeg jobber med bloggen min , og med mine foredrag, så gir jeg veldig mye av meg selv. Da er det veldig godt å lese fine ord og uttalelser om min opptreden. Det gir meg veldig mye energi, og selvtilliten vokser litt der og da. Det er veldig fint å kunne lese slike ting når dagene er vonde og tunge. Da bli man minnet om at mennesker setter pris på den jobben som jeg faktisk gjør hver eneste dag. 

Når jeg sitter her hjemme, og jobber med bloggen min, så glemmer jeg noen ganger at det faktisk betyr masse for andre mennesker. Jeg trenger jo bloggen selv for egen terapi. Men det er helt tydelig at andre mennesker kjenner seg igjen i det som jeg skriver. Det er utrolig hyggelig når Dere tar dere tid til å skrive noen ord til meg i hverdagen. Jeg er helt sikker på at det vil hjelpe meg til å motivasjonen oppe. Jeg skal forsøke å ta imot alle de gode ordene, og la dem få synke litt inn. Jeg bruker også tilbakemeldingene som utgangspunkt når jeg skal forberede meg til en opptreden. Jeg ser at jeg har støtte fra veldig mange mennesker, og da gjør det meg tryggere på egen innsats og evne.

Jeg er glad for at jeg kjenner på stolthet iblant. At jeg blir glad for de gode ordene som kommer min vei. Det er viktig å mestre det også. Jeg kommer til å jobbe aktivt fremover, og da er det viktig å ha ale Dere i ryggen! Tusen takk for all den støtte og omsorg som Dere gir meg! Det er godt å kunne se at mange mennesker bryr seg om meg, og min formidling!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg