Bloggen holder meg i aktivitet!

En av grunnene til at jeg liker å ha bloggen min, det er at den holder meg i aktivitet. Jeg må produsere en del innhold i løpet av uken, og da kan det ikke nytte å bare ligge på sofaen. Jeg blir nødt til å “jobbe” litt, og det er veldig positivt for meg personlig. Jeg trenger å ha aktiviteter som virkelig kan gi meg noen utfordringer, og som kan spre budskapet mitt! Bloggen har vært en del av livet mitt siden mars 2016. Det har gått veldig fort, og jeg føler meg sikker på at det var et riktig valg for meg. Jeg har skaffet meg en egen plattform, og kan spre mine tanker til alle som vil lese! Det er spennende, og noen ganger litt skummelt også. Jeg forsøker finne min vei videre i livet, og bloggen gir meg muligheter. 

Det er en del arbeid med denne bloggen. Jeg har jo valgt å poste 3 innlegg hver eneste dag. Det krever en del tankevirksomhet, og forberedelser. Det kreves at jeg tar mange bilder, og at jeg finner relevante temaer til bloggen. Foreløpig så har det gått veldig bra. Jeg blir litt lei noen ganger, men stort sett så er det en kjekk ting å jobbe med. Jeg aner ikke om bloggen min noen gang blir stor, men jeg er glad for hver enkelt leser som jeg har nå. Det er ikke om og men å bli aller størst, men jeg legger ikke skjul på at jeg har ambisjoner. Bloggen er under konstant utvikling, og jeg forsøker å ha en fin struktur og jevn aktivitet. Det vil skape mer lesere etter hvert som jeg blir mer synlig.

Jeg gleder meg til å se hva som kommer i fremtiden for meg og min blogg! Det er lov å være optimist på egne vegne! Jeg har min egen drøm, og den skal ingen få ta fra meg. Det er viktig for meg, og jeg setter meg egne delmål underveis! Jeg ser virkelig frem til å ha bloggen med meg gjennom årene som kommer. Det er viktig for meg å ha en stemme ut i det offentlige rommet. Jeg tror det er en plass til meg der.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg