Bloggere har et stort ansvar!

Hvem som helst kan lage en blogg. Den plattformen kan brukes til hva som helst. Jeg blir mange ganger veldig skremt over det som jeg leser. Rett og slett fordi veldig unge mennesker mener mye og mangt om ting. Det glemmes veldig fort at man faktisk har et enormt stort ansvar som blogger. For men sender ut signaler til veldig mange mennesker på en gang. Jeg sender ut mine tanker og følelser 3 ganger per dag! Da må jeg virkelig tenke over om jeg kan stå inne for det som jeg har skrevet. For det leses av mennesker som vi ikke kjenner, og som vi berører. Da er det faktisk veldig viktig at vi tenker over det budskapet som vi sender ut i verden. Jeg forstår at unge mennesker kanskje ikke tenker like alvorlig over ting som vi eldre gjør. Men det er likevel fryktelig viktig å legge fokuset på de riktige tingene.

Der blogges veldig mye  mote og skjønnhet. Om hvordan vi bør kle oss, og om drømmekroppen. Plastiske operasjoner, silikon både her og der. Jeg blir ganske matt iblant. For det blir veldig mye overfladisk snakk som jeg ikke orker å forholde meg til. Men jeg vet jo at ungdommer liker andre ting enn det jeg gjør. Jeg skulle likevel ønsket at bloggerne ble mer bevisste på hva de fokuserer på. For vi er med på å gi andre mennesker tanker i sine hoder. Vi påvirker dem mer enn vi aner. Det er faktisk litt skummelt å tenke over hvilken påvirkningskraft vi faktisk har. Jeg vet at mine innlegg iblant er sterke, og da kjenner jeg på et ansvar som blogger. Noen ganger sletter jeg innlegg fordi jeg skjønner at dette blir for heftig for andre å lese.

Enhver blogger får bestemme selv. Jeg har ikke råderett over andre. Men jeg minner likevel alle sammen på at vi har et felles ansvar. Hva vil vi at leserne våre skal tenke på etter at de har lest våre innlegg? Jeg forsøker å formidle mine tanker og erfaringer på best mulig måte. Noen vil mene at jeg lykkes, og andre vil mene at jeg ikke lykkes. Slik er livet. Men jeg forsøker i hvert fall å ta min del av ansvaret. Det bør alle bloggere gjøre uansett alder eller tema!

Vi blogges! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg