Jeg trenger bekreftelse!

Jeg blir veldig glad når jeg får gode tilbakemeldinger. Jeg blir veldig fort rørt over gode ord som kommer min vei. Det handler om at jeg trenger bekreftelse. Jeg trenger at noen gir meg tilbakemeldinger som gjør at min selvtillit vokser litt og litt. Jeg har hatt så mange vonde opplevelser i livet mitt som har ødelagt veldig mye. Skadene er store, men jeg kjemper meg videre. Når jeg får små og store bekreftelser på at jeg duger til noe, så hjelper det veldig mye. Men jeg ønsker ikke å få ros uten at det er ekte. For jeg gjennomskuer det dersom noen forsøker å sende ut signaler til meg som ikke er ekte. Jeg snakker åpent om dette fordi jeg vet at det gjelder ikke bare for meg. Alle trenger bekreftelser!

Noen ganger stusser jeg over min egen reaksjon. For jeg blir veldig glad for alle likes eller kommentarer som kommer på sosiale medier. Men det er små ting som er med på å bygge meg opp igjen. Det er viktig for meg å komme meg videre, og da trenger jeg å ha en bedre selvtillit og selvfølelse. Når jeg mottar positive tilbakemeldinger så blir jeg lettet og glad. Da vet jeg liksom at jeg ikke er helt på bærtur med mine opplegg og drømmer. Det er viktig å se hva man får tilbake, og sjekke om man er på riktig spor.

Takk for at Du er med på å gjøre livet mitt litt bedre! Det betyr veldig mye for meg at Dere leser min blogg, og at Dere sender meg meldinger og tilbakemeldinger. Jeg gleder meg til å fortsette med blogg og foredrag. 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg