En spennende uke er i gang!

Denne uken er veldig hektisk! Jeg skal av sted på to reiser, og jeg får besøk av mine foreldre. Jeg gleder meg veldig til å oppleve mye nytt og spennende denne uken her. Jeg har stort fokus på at jeg skal ta vare på egen helse underveis. Det er derfor veldig bra at mine foreldre er her, og kan hjelpe til her hjemme gjennom uken. Da kan jeg få litt tid på sofaen iblant. Jeg skal reise til Skien i morgen ettermiddag. På onsdag formiddag skal jeg nemlig delta på et møte for Mental Helse. Der får jeg lære mer om emner som jeg ikke kjenner så mye til fra før. Det er viktig å tilegne seg en slik kunnskap for videre arbeid innenfor organisasjonsarbeid. 

Jeg skal også rekke et viktig strategimøte i Kristiansand på torsdag ettermiddag/kveld. Fredag drar jeg av sted til Drammen. Jeg skal delta på Regionsamling med Mental Helse. Det blir veldig spennende å møte andre fylkesledere fra vår region. Jeg gleder meg veldig mye, og jeg kjenner på noen sommerfugler i magen. Det er rart å skulle være på hotell en hel helg alene uten mann eller barn. Men jeg skal forsøke å kose meg underveis. Jeg gleder meg også til å treffe igjen en veldig viktig venninne som bor i Drammen! Kjekt å kunne kombinere dette samme helgen.

Nå er det derfor viktig med en god struktur, og masse organisering. Jeg er nødt til å ha full kontroll på klesvask og garderobe. Her skal det jo pakkes til ulike anledninger, og det blir utfordrende. Men jeg har masse klær å velge mellom, så det skal bli veldig bra! Nå er det på tide å finne frem litt fine klær, og ha en skikkelig stil. Da føler jeg meg vel, og det skaper en viss trygghet i meg selv. Jeg gleder meg veldig til en spennende uke!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg