Jeg blir så lei!

Noen ganger kjenner jeg bare at jeg ikke verken orker eller vil mer! De siste årene har hverdagen inneholdt endeløse møter og diskusjoner. Forsøk på å finne en vei fremover som faktisk kan fungere for alle sammen. Jeg vet allerede at denne jobben må gjøres i veldig lang tid. Noen ganger blir jeg veldig lei! Jeg får lust til å både fortrenge, og glemme. Det er stunder hvor jeg ikke ser verken mål eller mening i det jeg driver med. Det tror jeg er menneskelig. Det ville være veldig rart dersom jeg alltid hadde like masse energi til å kjempe en slik kamp!

Selv om jeg blir lei iblant, så er det ikke et alternativ å gi opp! Jeg vet at det er min plikt og mitt ansvar å gjøre denne innsatsen sammen med min kjære ektemann. Det er likevel viktig for meg å fortelle Dere at jeg iblant går tom. Heldigvis varer ikke de øyeblikkene så veldig lenge om gangen. Jeg har jobbet meg gjennom veldig mange faser, og er blitt veldig sterk. Men jeg vet så inderlig hvor smertefullt denne prosessen kan være. Jeg har masse energi, men noen ganger så kjenner jeg at tomheten kommer snikende. Da er det ekstra viktig å innse at man bare er et menneske!

Jeg har lov til å bli lei! Det er helt naturlig. Jeg kommer alltid til å ha en del utfordringer i livet mitt. Men jeg har også veldig mye kjærlighet, respekt og omsorg. Det hjelper meg til å finne krefter. Det gir meg motivasjon til å kjempe videre! Jeg er heldigvis laget slik at jeg kommer meg alltid på beina igjen. Det er en styrke å vise svakhet!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg