Bloggen er min “jobb”!

Å skrive en blogg hver eneste dag hele året, er ganske krevende. Jeg poster 3 innlegg hver eneste dag, og det skal skrives nye innlegg hver dag. Jeg forsøker å holde bloggen så aktiv og levende som mulig. Jeg tar mange bilder daglig, og jeg tenker ofte på hvordan neste innlegg skal være. Min blogg er min “jobb”, selv om jeg per dags dato ikke tjener en eneste krone på bloggen. Men jeg bestemt meg for å satse videre med bloggen min, så man vet ikke hva fremtiden kommer til å bringe. Jeg har satt meg inn i mange ting underveis som bloggen har vokst seg til. Jeg merker en økning i klikk og lesertall. Det gjør meg glad, og jeg er overbevist om at dette er en vei jeg vil fortsette på. Jeg har funnet en kanal som fungerer for meg. Det er kjekt, lærerikt og utfordrende. Og jeg kan jobbe hjemmefra når helsen tillater det!

Det er en drøm å kunne ha bloggen som en viktig del av min jobb i fremtiden. Jeg har vært åpen om mine drømmer, og jeg har mine egne delmål som jeg jobber mot å oppnå. Jeg har ingenting å tape på å gjøre et ærlig forsøk! Jeg har fått en flott start på min blogg karriere, og jeg skal bygge meg opp steg for steg. Bloggen min er veldig ærlig og personlig. Jeg deler veldig personlige følelser og tanker. Det er ikke en vanlig blogg. Men jeg håper og tror at det er plass for meg. Jeg jobber for å bli enda mer synlig, og jeg ønsker å nå ut til mange flere. Det er spennende å få så utrolig mange tilbakemeldinger. Det gjør meg skikkelig motivert, og jeg kjenner på en god følelse i kroppen min.

Jeg vet at der finnes tusenvis av bloggere i dette landet. Men jeg mener likevel at min blogg er spesiell. Jeg har tro på min blogg. Det må jeg faktisk tørre å si høyt. Jeg har min måte å jobbe meg fremover på. Det kommer til å ta veldig lang tid, og jeg aner ikke om jeg når mine mål. Det aller viktigste er at bloggen min hjelper meg videre i terapien, og at den kan hjelpe andre mennesker! Starten har vært utrolig lærerik og spennende. Jeg gleder meg til å drive med dette fremover. Takk for at Dere heier på meg, og pusher meg videre!

Dette kommer til å bli kjekt!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg