Jeg får besøk i dag!

I dag kommer mine foreldre hit til oss i Mandal. De skal være her noen dager, og hjelpe meg med ungene. Jeg har en veldig travel uke, så jeg kjente at det var nødvendig med flere voksne her hjemme. Da vet jeg at ungene er godt ivaretatt selv om jeg er litt borte. Jeg er heldig som kan få hjelp på denne måten. Det er jeg utrolig takknemlig for. Jeg gleder meg veldig til de kommer til oss i dag. Jeg er frem til å kunne ha dem her noen dager. Jeg skal dra av sted om få timer, så jeg er svært glad for at ungene har besteforeldrene her. Jeg skal forsøke å slappe av, og ikke bekymre meg for det som er hjemme! Jeg skal rekke å spise middag sammen med dem i ettermiddag.

Jeg er vant til å være her alene med ungene i ukene, så det blir jo litt rart med besøk i så mange dager. Men nå håper jeg at det skal gå fint for oss alle sammen. Jeg er som sagt veldig travel denne uken, så jeg blir bare hjemme i små perioder om gangen. Det er også veldig fint at ungene får ekstra tid sammen med mormor og beste. Vi ser dem ikke så veldig ofte, så dette er bare bra for oss alle sammen. Nå kommuniserer vi greit sammen, så vi vet litt mer hvordan vi skal ta hensyn til hverandre underveis. Min åpenhet gjør jo at mine nærmeste skjønner mer om hvordan jeg har det i hverdagen min. Da er det lettere for dem å forstå hva jeg trenger, og de ønsker å hjelpe meg.

Vi satser på at det blir noen kjekke dager sammen. Det er viktig med raushet og kjærlighet. Jeg er så glad for at de kunne hjelpe meg denne uken. Det ble så mange ting på en gang. Jeg liker ikke å være såpass mye borte fra barna mine. Så da er det ekstra godt at det er mine foreldre som passer på dem for meg!

Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg