Jeg drar til Skien!

Nå er min lille koffert pakket, og jeg er straks klar til å reise til Skien. Jeg skal dra helt alene, og kjøre selv. Det betyr nesten 4 timer i bil. Jeg liker å kjøre bil, men har aldri kjørt østover alene før. Jeg er derfor litt spent, og jeg kjenner at sommerfuglene er i gang. Jeg skal bo på hotell til i morgen, og det er jo luksus i seg selv. Jeg skal av sted for Mental Helse. I morgen formiddag skal jeg delta på et informasjonsmøte angående søknad til Helse Sørøst om økonomiske midler. Det er spennende å lære nye ting, og dette må jeg sette meg godt inn i. Jeg ser virkelig frem til å delta på dette møtet, og motta nødvendig informasjon og kunnskap. Jeg er sikker på at det er nyttig for meg å delta på dette, og jeg ønsker å lære så mye som mulig!

Jeg gleder meg også til å få litt alenetid. Det er alltid deilig å få maten servert, og bare senke skuldrene ned. Jeg har med meg pc, og har tenkt å jobbe litt med bloggen på hotellrommet. Hvis formen er ok, så blir det kanskje laget noen flere videoer til firmaet mitt. Det er spennende å dra av sted på slike utflukter helt alene. Det er en fin måte å teste seg selv på. Jeg håper at jeg mestrer dette på en fin måte. Jeg skal jo mye på tur de neste ukene, så dette blir en liten test for meg og min helse. Jeg skal passe på å hvile meg godt i kveld!

Nå føler jeg meg klar for en lang kjøretur med norsk pop på radioen. Jeg skal ta det rolig, og bevilge meg stopp når det behøves! Jeg er faktisk veldig stolt over min egen innsats, og mitt pågangsmot! Tenk at jeg gjør dette uten å nøle!

Vi blogges! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg