Jeg bryr meg ikke om penger!

I dagens samfunn er det stort fokus på materielle goder og penger. Vi skal på mange måter henge med på et vanvittig kjør. Man skal eie eget hus med fin tomt, flotte biler og helst klare en utenlandstur i løpet av året. Det er så utrolig stort fokus på alt som man kan kjøpe for penger! Det skaper et skille mellom mennesker. For det er ikke alle som har mulighet til å henge med i svingene. Det gjør meg både trist og lei. For jeg vet selv hvordan det kan være når kontoen nesten er tom, og det er lenge igjen til neste lønning. Livet har gitt meg mange lærdommer. Jeg har aldri hatt masse penger, så jeg aner ikke hvordan det egentlig føles. Men jeg vet at min livskvalitet skal ikke måles i økonomiske midler!

Alle trenger penger for å kunne leve. Jeg skjønner jo det, og ja, jeg skulle mange ganger ønsket at det var mer penger i omløp hos meg. Men jeg vet også at jeg har kommet meg gjennom livet likevel. Jeg har fokus på andre ting. Jeg tenker at det viktigste jeg har i livet er min ektemann og mine barn. Vi klarer oss greit, og har det bra. Det er det som betyr aller mest for meg. Skulle fremtiden gi oss mer romslighet økonomisk, så håper jeg det aldri forandrer våre verdier i livet. Jeg ønsker å vise mine barn at å være rik betyr ikke bare penger og økonomi.

Hvis jeg kun tenkte på penger i forhold til bloggen, så burde jeg skifte taktikk. Da burde jeg pushet på med frekke uttalelser, postet bilder av små og store uten filter, vist nakenhet og gitt blaffen! Da hadde kanskje klikkene på bloggen økt betraktelig, men jeg ville vært fattig. For jeg hadde ødelagt mine verdier og min moral! Det nekter jeg å gjøre! Jeg vil heller tjene mindre penger, og ivareta min levemåte. Det kan ikke nytte å selge sin moral på billigsalg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg