Velkommen November 2017!

Da er vi kommet i gang med november! Dette året flyr regelrett av sted, og nå er det straks jul igjen også. Men denne måneden blir den desidert travleste for min del. Jeg skal til Drammen, Oslo, Fevik og Kristiansand. Der er en rekke kurs og konferanser. Jeg skal delta på Regionsamling i Drammen, og Ledermøte på Gardermoen med Mental Helse. Jeg skal delta på dialogmøter og helsekonferanser. Jeg skal representere for fylkeslaget, og det blir mange spennende møter fremover. Jeg skal også rekke et julebord for revmatikerforeningen her i Mandal. Det kommer til å gå i et kjør hele måneden. Heldigvis har jeg noen hviledager innimellom. Det er helt avgjørende for min del. 

Jeg er veldig spent! Jeg gleder meg veldig mye til å reise på disse arrangementene. Men jeg kommer til å bli nervøs og spent iblant. Det er veldig masse nytt for meg, og jeg kommer til å lære enormt mye på kort tid. Jeg skal også rekke å lage en viktig søknad til Helse Sørøst denne måneden. Jeg får heldigvis veldig god hjelp fra folk med stor erfaring på området. Men jeg skal ta til meg masse kunnskap slik at jeg klarer det selv neste år. Jeg er innstilt på å pushe meg selv ut av komfortsonen mange ganger i løpet av disse ukene.

Inni hodet mitt styrer jeg da også med garderobe, og hvilke antrekk som skal brukes til de forskjellige arenaene. Jeg har min egen klassiske stil, så det passer nok inn overalt. Men jeg gleder meg til å pynte meg litt, og jeg er opptatt av å se bra ut når jeg representere for Mental Helse! Det er mange plasser jeg skal i løpet av måneden, og jeg treffer de samme folkene en del ganger. Jeg ønsker ikke å komme i det samme antrekket hele tiden, så jeg er takknemlig for alt som finnes i mine skap akkurat nå! Jeg merker at jeg tenker mer på dette nå enn tidligere. Det ser jeg på som et sunnhetstegn! Jeg gleder meg til å føle meg fin! Da blir jeg også tryggere på meg selv!

Jeg gleder meg veldig til å ta Dere med i livet mitt! Jeg håper at vi får en fin måned sammen her på bloggen min! Jeg trenger alle heiarop som jeg kan få! Det kommer til å bli utfordrende for meg iblant! Men fy Søren som jeg gleder meg til å delta på alt dette! 

Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg