Er bloggen min altfor alvorlig?

Jeg har veldig lyst til at bloggen min skal vokse! Jeg vil veldig gjerne få flere lesere, og nå ut til mange med mine tanker og erfaringer. Jeg har derfor tatt kontakt med såkalte eksperter for å få noen gode råd. Jeg får veldig masse ros, men også noen kritiske tilbakemeldinger. Noen mener at bloggen min er for sår og alvorlig til å kunne fenge mange mennesker. Jeg har tenkt en del på den tilbakemeldingen. For jeg skjønner jo poenget. Jeg skriver veldig nært og sårbart i perioder. Bloggen har og er en del av min terapi. Da er det naturlig at den hjelper meg gjennom de vanskelige stundene i min hverdag. Men kan det altså bli for alvorlig?

Jeg forsøker å ha litt forskjellige innlegg på bloggen min. Men psykisk helse er det temaet som engasjerer meg aller mest, og jeg opplever at min blogg kan være et viktig verktøy for andre mennesker. Selv om jeg ønsker vekst i antall lesere, så ønsker jeg likevel å holde fast på en del av mine tanker rundt det å blogge. Min blogg blir aldri en humorblogg eller rosablogg! Det er ikke min greie. Men jeg kommer nok til å dele litt mer hverdagslige innlegg også. Jeg merker likevel at det er de såreste innleggene som leses aller mest! Det er de innleggene som skaper engasjement blant mine lesere, Det forteller meg at slike innlegg behøves i vårt samfunn. Alt er ikke bare overfladisk moro!

Jeg har bestemt meg for å satse på bloggen min! Jeg ønsker å jobbe veldig aktivt for at den skal bli mer kjent. Da trenger jeg hjelp fra mine lesere! Det er Dere som virkelig kan hjelpe meg videre! Jeg blir svært takknemlig dersom Dere deler mine innlegg via Facebook. Engasjement fra Dere vil gi meg en mulighet til å nå ut til et enda større publikum! Skriv gjerne kommentar på Facebook dersom Du har tanker om min blogg! Gjennom Deres tilbakemelding kan jeg bli enda bedre!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg