Følelser engasjerer mine lesere!

Jeg deler veldig mye av meg selv her på bloggen min.  Jeg har merket meg at de sterkeste innleggene mine er de som har desidert mest lesere. Det forteller meg at følelser engasjerer andre mennesker. Jeg snakker en del med noen av mine lesere, og en av de tilbakemeldingene jeg får er at de kjenner seg igjen i det jeg skriver. Jeg trigger noe som noen ganger er både vanskelige og godt på samme tid. Jeg forstår at det kan være sterke saker iblant. Og jeg skjønner også at noen velger å ikke lese alt som jeg skriver. Det er viktig for meg å finne en balanse. Det må ikke bli for personlig heller. Men jeg føler at jeg kan stå inne for alt som jeg har skrevet på bloggen min til nå.

Det er veldig viktig for meg å kunne skrive personlig. Jeg klarer ikke å gjøre det annerledes. Enten så blir bloggen min stor, eller så forblir den liten. Det viktigste for meg er at jeg kan være 100% meg selv på min blogg. Da pakker jeg det ikke inn i sukkersøt innpakking. Jeg lager ikke en glamorøs setting som jeg ikke passer inn i. Jeg har en hverdag som til tider er veldig tøff. Da er bloggen min ventil, og den letter på trykket som jeg har inni meg. Jeg forsøker å skape meg en egen vei gjennom livet. Det er ofte motbakker som nesten tar pusten fra meg. Men jeg fortsetter å jobbe langsiktig med alt sammen. Det er min måte å komme videre i livet.

Det er viktig for meg å kunne jobbe mot egne målsettinger. Jeg merker at det er ekstra viktig for meg å kunne kjenne på mestring. Jeg skal derfor gjøre mitt ytterste for at denne bloggen fortsetter å vokse. For vi er veldig mange mennesker der ute som kan hjelpe hverandre i hverdagen! Jeg er helt sikker på at vi kan gjøre en forskjell for enkeltmennesker ved å være åpne og ærlige. Det er så uendelig viktig for meg å kunne hjelpe andre mennesker!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg