Pilotfrue gav meg gode råd!

Jeg ønsker å få en finere og bedre blogg. Jeg er opptatt av å lære hvordan jeg kan få til mer med bloggen min. Jeg tok derfor og sendte personlige meldinger til noen av Norges mest kjente bloggere for å be om råd. Jeg var veldig spent på om noen ville ta seg tid til å svare meg. Jeg vet jo at de får hundrevis av meldinger og eposter  i løpet av en uke. Og som jeg regnet med, så var det ikke noe særlig respons. Men så kom der koselige meldinger fra Pilotfrue på min innboks! Jeg ble veldig glad og veldig overrasket! Jeg fikk konkrete råd, og det setter jeg veldig stor pris på. Det er veldig kjekt å se at hun ville svare meg, og at hun faktisk sjekket ut bloggen min og gav meg viktige råd! Jeg har en veldig annerledes blogg en Pilotfrue, men jeg liker å følge hennes blogg. Jeg leser en del blogger for å se hvordan andre bloggere velger å møte sine lesere. Det er nemlig viktig å hente inspirasjon hos andre bloggere!

Jeg håper at flere svarer meg etter hvert. Men jeg er strålende fornøyd med de tipsene jeg har fått, og de bekrefter det som jeg allerede har vurdert selv. Da blir jeg enda mer sikker på at jeg faktisk har en mulighet til å lykkes godt med bloggen min. Jeg liker å jobbe med bloggen, og det er liksom blitt mitt prosjekt for en tid fremover. Jeg skal ha fokus på å produsere bra innhold, og ta veldig mange bilder fremover! Her må man bare kaste vekk de vonde tankene om eget utseende, og sette i gang med fotografering! Jeg må ha fokus på å få gode bilder, og mange bilder! Det er litt uvant for meg å hele tiden ta bilder av meg selv, men det er nødvendig til bloggen min! Leserne mine skal bli kjent med meg, og jeg må være synlig for dem!

Jeg har veldig mye å lære fremover! Men det er spennende og veldig kjekt. Jeg får heldigvis veldig gode tilbakemeldinger. Jeg satser på å bygge meg opp sakte men sikkert. Akkurat nå har jeg det ganske gøy med å ligge blant topp3  bloggere fra Mandal! Her må man sette seg små mål, for å jobbe seg mot bedre resultater! Jeg trigges av tall, men innholdet er likevel aller viktigst for meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg