Jeg er i en god periode!

Som dere sikkert har skjønt så svinger min helse. Jeg har gode perioder og dårlige perioder. Men jeg er blitt flinkere til å nyte de gode periodene med god samvittighet. Så takler jeg de vonde periodene som kommet på en bedre måte etterpå. For da har jeg erfaringer som hjelper meg til å jobbe meg tilbake til de gode periodene. Akkurat nå så har jeg det ganske bra. Jeg har revmatisme som lager litt trøbbel på denne årstiden, men mentalt så klarer jeg meg bra! Jeg blir så utrolig glad nå jeg kjenner at det er en god periode! Jeg merker meg at de varer lengre og lengre. Det forteller meg at jeg er i ferd med å få det mer stabilt, og at tryggheten min hjelper meg i hverdagen.

Jeg vet at det er viktig å nyte de gode øyeblikkene! Jeg har hatt det veldig travelt de siste ukene, og det tærer på meg. Jeg kjenner at det skal bli deilig med en roligere periode snart. Men jeg har holdt hodet over vannet, og gitt meg selv hvile underveis. Det har holdt meg inne i den gode perioden til tross for alle oppgavene som har tatt av min tid. Jeg har lært utrolig mye de siste ukene. Ikke bare ny kunnskap om psykisk helse, men også veldig mye om meg selv. Jeg har fått kjenne på triggere, og jeg har stått i angstanfall. Men jeg har mestret det, og kommet meg gjennom avtalene. Jeg har lært veldig mye om hvordan jeg takler det å reise mye. Hvilke ting som jeg må ta hensyn til i mine planer for fremtiden.

Jeg er veldig takknemlig for at ting ser ut til å ordne seg! Det vil komme vonde stunder og perioder. Men jeg får kjenne mer og mer på det gode i livet. Det gir meg masse energi og pågangsmot! Jeg vil veldig gjerne oppleve mestring og utforske verden! Da er det ekstra viktig å ta vare på seg selv, og sette de grensene som behøves. For jeg ønsker meg en god hverdag sammen med min familie! Det er det som betyr aller mest for meg. Jeg kan ikke få sagt det nok ganger. Vi skal glede oss over alt det gode som kommer vår vei!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg