Det er godt vi ikke vet…

Jeg har tenkt mye over livet mitt den siste tiden. Det har inneholdt mye smertefullt og vondt, men også veldig mye godt! Jeg har mange ganger undret meg over menneskets evne til å komme seg gjennom vanskelige perioder. For jeg tror at hvis vi visste alt som kom til å skje, sa hadde vi trukket oss! Det har vært mange stunder hvor jeg har tenkt at dette kommer aldri til å bli bedre. Rett og slett fordi smertene har vært så uendelig store og sterke. Sorgen over alt som gikk så galt har vært veldig tung å komme seg gjennom. Men her står jeg. I et nytt ekteskap med en deilig og trygg ektemann. I et hjem hvor barna og vi trives og har det veldig godt. Jeg våger å jage drømmene mine, og jeg har en offentlig stemme!

Livet inneholder så utrolig mange faser! Jeg kan se meg tilbake, og se at fremgangen har vært enorm for oss alle sammen. Det gir meg en ro som jeg har lengtet etter hele livet. Vi har stått oppreist gjennom disse årene, og jeg er utrolig stolt over oss alle sammen! Vi visste ikke hva som ventet på oss. Men etter de harde årene så vil der komme bedre tider! Vi må enda jobbe oss gjennom noen faser før vi kommer i mål. Men det er lettere nå enn før! Jeg er tryggere i meg selv, og det smitter over på resten av familien. Jeg håper at vi kan se tilbake på disse årene, og kjenne på en mestringsfølelse. For vi kommer oss gjennom alt som skjer. Det er ikke noe som skal få lov til å knekke oss!

Vi vet ingenting om fremtiden! Jeg tror det er en god ting. For vi mennesker er laget slik at vi står i det som kommer. Jeg håper jo på veldig gode dager. Men jeg vet også at der vil komme vanskelige tider. Da gjelder det å stå stødig sammen som familie, og hjelpe hverandre gjennom de stormene som kommer. Jeg velger å se fremover med et lyst sinn!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg