Jeg legger et press på meg selv!

Jeg jobber med en ganske stor ting når det kommer til egen helse. Jeg må forsøke å få lagt Flink pike genet litt til ro! For jeg har ikke klart det til nå. Jeg ønsker å få til så inderlig mye, og klarer liksom ikke å stoppe. Det er helt ok å jobbe med ulike prosjekter. Men jeg må jekke meg selv ned noen hakk. For jeg skal liksom ikke gjøre noen ting uten at det blir så godt som mulig! Det er jo greit at man vil være flink, men kanskje ikke så greit å stadig vekk legge et slikt press på egne skuldre. Jeg vet det veldig godt. For jeg har levd med dette så lenge jeg kan huske. Det har liksom alltid vært slik. For jeg visste at jeg var stygg, men jeg skulle i hvert fall ikke være dum!

Det er ikke enkelt å snu på dette. Men jeg er i hvert fall blitt veldig godt kjent med meg selv de siste årene, og jeg skal klare å litt bukt på dette problemet. Det er nemlig sånn at jeg merker det mer og mer. Jeg vil liksom ikke gi meg på noe som helst før alt er slik jeg ønsker det. Det er til tider ganske slitsomt for meg. Men jeg legger byrden på mine egne skuldre selv. Det er ikke slik at jeg kan kutte ut alt, og så forsvinner dette problemet. Jeg må regne med å jobbe med dette så lenge jeg lever! Det gjelder likevel å finne en måte som gjør at jeg kan henge med i svingene! Jeg elsker å ha mange baller i luften samtidig, men må nå forsøke å håndtere noen målsettinger om gangen!

Jeg er glad for at jeg har en slik energi som driver meg videre! Det er ikke bare negativt å være Flink Pike! Man oppnår mange ting som andre ikke våger. Jeg fryder meg over de planene som jeg har nå. Jeg skal følge noen drømmer, og det skal bli kjekt å se hva jeg får til! Men jeg skal forsøke å ta litt om gangen, og ikke ta knekken på meg selv underveis!’

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg