Jeg skal nyte kvelden!

Det er alltid veldig godt å komme hjem! Nok en helg er over, og jeg har fått oppleve mye. Men ingenting er som å komme seg hjem til min kjære mann og barna. Der finner jeg en varme og trygghet som jeg elsker. Det er veldig godt å kjenne på denne hjemlengselen. Hver eneste gang jeg drar bort, så lengter jeg etter mannen min og ungene mine. Jeg vet at de klarer seg veldig fint uten meg, men jeg savner dem alltid veldig mye. Jeg er derfor veldig glad for de kveldene vi får sammen, og søndagskvelden er liksom litt ekstra koselig når jeg har vært borte i helgen. Jeg har en veldig stor kjærlighet til mine barn og min mann. Det er det som er aller viktigst i livet mitt, og jeg er så utrolig heldig!

Jeg skal kose meg med mat, og hvile på sofaen i kveld! Det er virkelig på tide med en rolig kveld her hjemme. Jeg er hjemmekjær, og det er så deilig å kjenne på! Når man endelig har et hjem som virkelig er hjemme, ja da blir man veldig glad! Jeg kan endelig kjenne på den følelsen, og det har vært så utrolig deilig for meg. Jeg har ikke lagt noen planer for kvelden. Det er viktig å bare være her, og snakke sammen. Vi prater sammen om alt mulig, og det er veldig godt å kjenne på. Jeg kan liksom diskutere absolutt alt sammen med min mann. Han er min beste venn. Og jeg simpelthen elsker ham!

Jeg ønsker Deg en fin søndagskveld! Jeg håper at Du har det fint sammen med de som du er glad i, eller koser deg i eget selskap! Jeg ser frem til å starte på en ny uke i morgen. Håper at Du følger meg her på bloggen!

 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg