Jeg drømmer om egen julekonsert!

En av mine drømmer som jeg har nå, det er å kunne ha en egen julekonsert her i Mandal! Det kommer ikke til å skje dette året her, men har satt det opp som et delmål å jobbe videre med inn i 2018! Jeg ønsker å få til en varm. lun, tradisjonsrik og variert julekonsert! Jeg har gjort dette tidligere, og det er bare en helt magisk opplevelse for min egen del. Jeg har derfor bestemt meg for å jobbe med denne ideen gjennom det neste året. Jeg håper å få komme i kontakt med noen musikere som kan hjelpe meg til denne anledningen! Det er litt vågalt å si dette høyt, men nå har jeg bestemt meg! Dette har jeg veldig lyst til, og det kribler i magen bare jeg  tenker på det!

Jeg elsker å synge og spille! Men på en slik konsert drømmer jeg om å ha med andre som spiller. Det er liksom noe eget med en slik type konsert. Når lokalet er pyntet med lys og nydelig juletre. Når man tar på seg finkjolen, og gjør seg klar til julekonsert. Det er så spesielt, og det gir en helt egen julestemning. Jeg hører veldig mye på julemusikk nå om dagen. Og jeg kjenner på hele meg at dette må bli et av mine mål for 2018! Jeg gleder meg til å jobbe videre med dette prosjektet, og knytte gode kontakter! Dette blir muligens en utfordring å få til, men jammen gleder jeg meg til å jobbe med dette fremover! Så gjenstår det å se om dette er noe folk vil komme på!

Hva tenker Dere om dette? Ville Dere kommet for å høre på meg? Jeg håper at Dere kan gi meg noen kommentarer på Facebook angående denne ideen her. Det er nemlig slik at jeg trenger en heiagjeng! Jeg håper inderlig at Dere liker ideen min, og at mange kan tenke seg å komme på en slik konsert. Jeg er uansett klar for å jobbe videre med denne dette!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg