Jeg trenger bloggen min…

Bloggen er en veldig viktig del av  min terapi og hverdag. Jeg trenger å skrive, og jeg trenger bekreftelse. Det er viktig for meg å få ut mine tanker og følelser underveis. For hvis jeg ikke skriver, så blir min hjerne en trykk koker som eksploderer! Jeg må bruke mine verktøy på en klok måte. For jeg skal stå inne for hvert eneste ord som står på min blogg! Jeg er en voksen dame, og jeg skriver ikke for tull og fjanteri. Det er ikke meg i det hele tatt. Jeg kan ikke tenke meg en annen type blogg enn den jeg nå har. Jeg trenger mitt lille fristed hvor kun mine tanker kommer frem! Det er også veldig viktig for meg å verne om resten av familien min. Det er jeg som ønsker å ha en offentlig stemme. Da skal ikke de trekkes inn her med bilder i hytt og være!

Jeg visste ikke hvor viktig bloggen min kom til å bli for meg! Nå er jeg veldig glad for at jeg startet å skrive denne bloggen. Jeg tjener ikke penger på bloggen min, men når ut med mitt budskap. Det er det som er viktigst for meg. Jeg utelukker ikke at bloggen kanskje vil genere inntekt dersom den blir større. Men det er det tiden som vil vise. Jeg stresser ikke med det. Jeg har et behov for å tømme hodet mitt, og bloggen er den kanalen som virker best for min del. Jeg lever med et tankekjør inni hodet mitt. Noen ganger blir det som en vulkan som har utbrudd. Jeg forsøker å la der komme litt og litt slik at jeg ikke eksploderer! Traumene er der, og kommer alltid til å ligge i bakhodet mitt.

Tusen takk til alle Dere som leser min blogg! Jeg håper at Dere følger meg videre på min reise gjennom livet. Det kommer gode dager, og det kommer vonde dager. Men livet kommer til å gå fremover uansett hvordan vi har det. Bloggen skal hjelpe meg, og kanskje noen andre mennesker i hverdagen! Jeg er veldig glad for at Dere finnes!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg