Hvorfor orker du å dele så mye?

Der er mange mennesker som forstår at skriving kan være en viktig terapi. Men der er en del mennesker som lurer veldig på hvorfor jeg lar hele verden få lese min historie. Jeg skjønner veldig godt at det kan være vanskelig å forstå. Men jeg syns faktisk at det er ganske vanskelig å forklare dette på en måte som gir mening. Jeg kan ikke si annet enn at jeg kjenner det i hjertet mitt at jeg skal dele av mine erfaringer! Jeg ønsker å kunne leve fullt og helt uten manske. Jeg vil være så åpen og ærlig som jeg kan være. Det er viktig for meg å kunne fortelle mest mulig ekte om hvordan min hverdag er. Men jeg velger å verne om det som er sårest og mest privat. Den delen som inneholder detaljer fra mitt voksne liv, den involverer flere enn meg. Det velger jeg å holde for meg selv.

Jeg er ikke et glansbilde! Jeg har mine dager hvor alt er veldig vanskelig. Jeg må håndtere min angstlidelse der og da. Jeg kan ikke rømme fra min egen diagnose. Det er helt umulig for meg å bare holde alt inni meg selv. Da er jeg faktisk veldig sikker på at min depresjon ville kommet fort. Gjennom min åpenhet har jeg kommet i kontakt med mange mennesker, og jeg har lært veldig mye. Det er så utrolig sterkt å se hvordan livet mitt forandrer seg til det bedre. Jeg har opplevd så mye i livet. Det er mange ting som har vært utrolig vondt og vanskelig. Men når jeg prater åpent om det, så blir det mindre farlig. Jeg opplever at det gjør meg til en sterkere person.

Jeg ønsker å gjøre en forskjell! Da har åpenhet og formidling blitt mitt verktøy. Jeg gleder meg til å fortsette med blogg og foredrag. Jeg har stor tro på at dette kan skape endringer i andres liv. Det gir meg energi til å jage mine drømmer, og ta sjanser!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg