Jeg må alltid rydde opp!

Det kan til tider være veldig frustrerende å måtte rydde opp etter en vond fortid! Jeg har ikke tall på hvor mange møter jeg har deltatt på de siste årene. For jeg må snu hver eneste stein for lete frem gode løsninger for min familie. Jeg blir derfor veldig trist og lei meg når jeg gang på gang må si i fra om akkurat det samme. Så legger vedkommende seg flat, men så skjer det igjen om noen uker. Det er noe av det som jeg er aller mest lei av etter disse årene. Når jeg gjentatte ganger må kjefte og smelle for å oppnå det vi trenger, og så blir det ikke overholdt likevel! Jeg føler meg som ei vaktbikkje som gneldrer jevnt og trutt! Det er ikke noen god følelse å måtte være så sint og direkte!

Men jeg er nødt til å rydde opp! Det kan ikke få være slik. Jeg skal jobbe oss fremover, og da må alle sammen spille på samme lag! Det er så vanskelig å være den som alltid må ha mange hatter på hodet. Jeg er først av alt mamma og ektefelle. Men jeg er også psykolog, advokat, vaktbikkje, koordinator, logistikkansvarlig og kokk. Det er til å bli tullete av iblant! Jeg har bestemt meg for at vi skal ha det så godt som mulig. Da må jeg ta alle disse oppgavene, og være sterk! Jeg har heldigvis en evne til å formulere meg veldig klart og tydelig. Og når lunta fyker av, så må vedkommende ta i mot det som kommer. Jeg blir ikke sint uten god grunn, så jeg eksploderer kun når det har gått langt over streken!

Jeg skal fortsette å gjøre min jobb! Der skal ikke skje mer vondt for oss. Jeg kjenner bare av og til på en fortvilelse og skuffelse. For jeg liker ikke å ta de telefonene, og kjefte på voksne mennesker. Men når det som skjer påvirker min familie på en negativ måte, ja da bretter jeg opp ermene og rydder opp!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg