Takk for nå, November!

Det har virkelig gått i ett denne måneden! Det har vært mange kurs og møter i frivillig arbeid. Jeg har møtt veldig mange mennesker på min vei. Det har oppstått nye vennskap, og jeg har lært veldig mye. Jeg har hatt et veldig tøft program, og kroppen min ønsker nå mer ro. Det skal den få. Jeg har likevel klart å delta på nesten alt som var planlagt. Men noen ganger har jeg måtte melde forfall på grunn av min egen helse og min familie. Jeg har hatt det veldig kjekt, og spist masse god mat. Det har blitt dansing, men veldig lite trening. Det er litt dumt, og jeg må komme meg i gang igjen så raskt som mulig! Jeg håper at kroppen min klarer å ta seg inn igjen raskt. Men den er sliten, og jeg har justert planene mine fremover.

Jeg har lært veldig mye den siste måneden. Det har vært mye kunnskap som skal jobbes med videre. Jeg har fått ny kunnskap om mange ting, og det er viktig for mitt frivillige arbeid. Jeg har forsøkt å lære meg nye rutiner på ting, og virkelig fått kjenne på det ansvaret som følger med mine verv. Jeg merker at det til tider har vært krevende å stå i. Men slik er jo livet uansett. Man møter på medgang og motgang. Det er viktig å sortere alt man opplever, og plassere det på riktig plass. Jeg har vært på reiser, og kjent på både angst og usikkerhet. Men jeg har mestret det! Det har lært meg mye om egen helse. Jeg vet nå at jeg trenger mer tid til hvile mellom de ulike avtalene.

Man lærer så lenge man lever! Det har vært slik denne måneden. Det har gått i ett, og jeg kjenner det på kropp og sinn. Det blir viktig å lære av denne perioden, og ta de hensyn som jeg trenger for å fungere best mulig. Det har vært spennende og kjekt! Jeg har opplevd utrolig mye på veldig kort tid. Det gjør det til en god måned!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg