Jeg gikk tom for krefter!

Jeg er ikke et supermenneske! Her om dagen gikk jeg helt tom for krefter. Det ble en hel formiddag under dyna, og jeg sov som en stein! Der var bare helt tomt for energi der og da. Men jeg tok hensyn til kroppen min, og gav den en fridag. Jeg fikk kommet meg på beina etter hvert, og en lang dusj hjalp meg til å våkne skikkelig. Jeg merker på kroppen min at det har vært en veldig travel periode, og jeg skal nå rydde litt i kalenderen for å gi meg mer fritid. Jeg vet at det er min egen feil at det ble slik, og jeg skal forsøke å lage en roligere plan etter hvert. Jeg plukker bort de tingene som ikke er helt nødvendige, og skal bruke mer tid sammen med familien min,

Jeg kjenner i blant på en skuffelse over egen kapasitet. Jeg vil så veldig gjerne klare veldig mye. Men så blir det til slutt en liten bråstopp. Og nå skal jeg stoppe meg selv før det blir helt tomt. Det nærmer seg juletid, og den skal vi jammen meg nyte også. Jeg gleder meg til å være mer hjemme i helgene. Det er noe eget med de kveldene sammen med familien min. Det har vært kjekke turer, men nå er jeg faktisk ganske forsynt. Det blir en fagdag/julebord i Farsund  om snaue to uker, men så er det stopp. Jeg har veldig lyst til å bidra for veldig mange mennesker. Men jeg må ikke glemme meg selv midt oppi dette styret. Det var deilig å hvile seg litt, og tenke over min hverdag. Jeg er heldigvis voksen nok til å ta de grepene som er nødvendige for å bevare egen helse.

Jeg har lært masse om meg selv de siste ukene! Nå vet jeg hvordan kroppen min reagerer på stress og reisevirksomhet. Jeg må ta hensyn til dette i min videre fremdrift. Jeg kan fortsatt jobbe for mine drømmer, men nå legge inn masse tid til restitusjon mellom slagene. Jeg er glad for at jeg opplever mange ting nå. Det hjelper meg til å lage en god plan for min fremtid!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg