Velkommen Desember 2017!

Så er vi kommet til julemåneden! Advent er rett rundt hjørnet, og jeg skal ta frem julepynten. Det er en måned med masse kos og varme. Jeg gleder meg til å komme enda mer i julestemning. Vi skal kose oss veldig mye, og stresse minst mulig! Det er en travel måned, så det er ekstra viktig å legge inn nok tid til kos og hvile. Men vi skal feire julen på vår egen måte, og fokusere på det som vi mener er viktig. Jeg gleder meg veldig til å pynte huset med julepynt, og kjenne lukten  av julekaker. Jeg tenker at det blir nok noen pepperkaker, havreflarn og sandnøtter. Så må vi få hjem smultringer, for det elsker både jeg og ungene mine. Det skal bli deilig med masse kos sammen med familien!

Jeg skal delta på julebord med Mental Helse Mandal og Lindesnes. Og så skal vi også ha fagdag og julebord med Mental Helse Vest Agder. Men etter det så skal jeg roe helt ned, og fokusere kun på meg og min familie. Jeg har kuttet ut en del ting på programmet, for å ta vare på familien og meg selv. Det kunne ikke fortsette i samme tempoet som forrige måned. Da er det viktig å bestemme seg for det som er viktigst, og la resten bli gjort av andre. Jeg har en dyktig gjeng med meg i fylkeslaget som kan bidra på en god måte! Jeg kjente at det var på tide å sette familien aller først.

Det blir nok en liten dagstur til Egersund for å levere/hente julegaver. Kanskje rekker vi å være innom julebyen en tur. Så regner jeg også med å komme hjem på lille julaften for å feire min far sin bursdag! Det er tradisjon at familien treffes denne dagen, og jeg vil gjerne være med. Det er liksom ikke jul uten det. Så skal vi feire jul her hjemme i Mandal! Det gleder vi oss til. Det blir deilig å være her hjemme i hele julen, og bare nyte freden! Jeg håper at vi alle sammen får en skikkelig fin førjulstid!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg