Nå er jeg lei av julemusikk!

Nå kjenner jeg at jeg er veldig forsynt med julemusikk for denne gang. Det har vært veldig koselig siden slutten av november, men nå er jeg vel forsynt. Jeg merket det veldig da jeg skulle ta på radioen som pleier å være på når jeg blogger på pulten min. Jeg var rask til å lete frem Norsk Pop på radioen! Det er liksom en grense for når julemusikk er greit. For meg er julen på mange måter over lenge før nyttårsaften. Det er bare sånn jeg er skrudd sammen. Plutselig er jeg bare kommet til det punktet hvor julen er forbi.

Jeg gleder meg alltid veldig til at julen skal komme. Forventningen er liksom det som er aller viktigst for meg. Når julen endelig kommer, så er det kjapt ferdig med det aller meste. Denne julen har vi vært her hjemme i Mandal, og da er det ekstra rolig feiring som er tingen. Det er deilig, og vi har kost oss masse disse dagene. Julen har vært veldig fin for oss alle sammen. Nå er det bare nyttårsfeiring igjen. Så kan vi komme oss tilbake til hverdagen, og et helt nytt år! Jeg gleder meg allerede til den vante hverdagen setter inn igjen.

Så her sitter jeg og digger popmusikken som kommer mot meg fra radioen! Det var deilig å høre på vanlig musikk igjen. Forandring fryder vet dere! Jeg håper at alle sammen kan finne sin måte å feire romjulen sin på. Jeg er i fin form og har samlet krefter i julen. Det har blitt mye soving, og en del god mat. Men jeg føler meg ikke overmett. Jeg har begrenset inntaket, og unngått de verste smellene. Det har vært en veldig fin jul, men det er helt ok at den egentlig nå er over!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg