Kjekt med jentekveld!

Nå er jeg ute i Mandal sammen med noen herlige venninner! Jeg er så heldig som har funnet så gode venner. Det er jeg veldig glad for. Nå er vi ute og skal kose oss sammen denne kvelden. Det blir masse prat og latter! Stemningen pleier å være veldig god når vi er sammen. Her er det bare å senke skuldrene, og nyte timene sammen med gode venner. Jeg har gledet meg veldig til denne kvelden. Jeg er utrolig glad for at vi har funnet hverandre som venner! Det blir nok en del historier som trigger frem latterbrøl! Vi er nemlig en gjeng som gladelig deler våre flauser og opplevelser.

Vi skal spise god mat, og bare være sammen. Jeg er skikkelig klar for å kose meg sammen med denne gjengen. Jeg klarer å være meg selv når jeg er sammen med denne gjengen her. Det er utrolig befriende for meg å kjenne på det. Jeg har vært ute sammen med dem noen ganger før, og det har alltid vært veldig morsomt. Jeg håper at kvelden blir fin, og at stemningen når nye høyder! Gode vennskap er viktig for meg, og jeg knytter stadig sterkere bånd med  mine venner her på Sørlandet. Det er en veldig viktig del av livet mitt.

Jeg håper virkelig at du også har en fin kveld! Ta godt vare på deg selv, og de som du er glad i. Gi deg selv gode øyeblikk som du kan nyte. Jeg skal i hvert fall kose meg så godt jeg bare kan her sammen med denne fine gjengen! Nyt kvelden!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg