Jeg tenker på en annen måte nå!

Det er veldig mange ting som har endret seg i livet mitt. Jeg føler meg i stadig endring, og det er mange prosesser som foregår samtidig. Det kan til tider være veldig krevende, og det trengs masse energi for å klare det. Jeg forsøker å ta litt om gangen. Men det er slik at en prosess ofte setter i gang en ny prosess samtidig. For det handler veldig mye om følelser, og når de trigges så starter reaksjonene av seg selv. Jeg har lært meg til å leve med dette kjøret innvendig. Det er ganske krevende til tider, og jeg kan bli veldig lei. Men så er resultatene stort sett veldig positive for min egen del.

Jeg tenker veldig annerledes om meg selv nå enn tidligere! Jeg er i ferd med å finne en trygghet inni meg selv som vises på hele meg. Det er deilig å kjenne at man står stødigere. Jeg våger mer og mer. Det er mange ting som er veldig spennende for meg. Jeg er svært heldig som har en ektemann som støtter meg. Han har troen på meg og mine drømmer. Jeg har blitt så sterk at jeg våger å være synlig. For dersom jeg skal oppnå det som jeg ønsker, så må jeg våge å være et synlig menneske. Jeg er veldig klar over at det kommer til å bli tøffe tak iblant. For når man stikker hodet sitt frem, så kan man møte mye motstand.

Jeg ønsker å være meg selv fullt ut. Da må jeg også jakte på mine drømmer. Jeg gleder meg over hvert steg som jeg tar. Nå er ikke fokuset kun på det som er vanskelig og vondt i livet. Endelig kan jeg se fremover, og finne en ny vei for meg og min familie. Vi har mye å være takknemlige for. Det har vært en krevende reise, og vi er ikke i mål enda. Jeg er i hvert fall helt sikker på at jeg er forandret selv. Jeg kan kjenne det inni  meg. Det har vært endringer som har kommet gradvis over tid. Jeg har brukt mye tid på å henge med selv. Nå kjenner jeg at det nærmer seg noe bra.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg