2017 er snart over!

Så har vi kommet frem til årets siste dag! Tenk at nå er 2017 snart historie. Dette året har inneholdt veldig mange ting. Vi har kommet oss gjennom oppturer og nedturer. Jeg har kommet meg gjennom mange prosesser, og det har vært utrolig lærerikt. Vi har blitt en tryggere familie, og det merker vi veldig godt. Vi har våre egne måter å løse ting på, men det fungerer ganske bra for alle fire. Det har vært et travelt år på mange måter. Jeg har begynt med frivillig arbeid, og jeg har holdt foredrag. Jeg har skrevet blogg hver eneste dag hele året. Jeg er stolt over det som jeg har fått til sammen med mine kjære.

Vi har vært sammen med familien. Vi har feiret bursdager, og det har vært mange fine stunder. Jeg ble faktisk 40 år gammel, og det ble feiret her i Mandal og i Egersund. Pianoet mitt som jeg fikk i gave har gitt meg mange gleder. Det har vært veldig kjekt å kunne spille selv til egen sang. Da løsnet det litt for meg musikalsk sett, og jeg ser en fremtid med musikk. Det er veldig spennende for meg å jobbe videre med WeLG Foredrag. Det er noe som jeg kommer til å satse veldig mye på i fremtiden. Jeg skal kombinere foredrag med musikk.

Hverdagen har vært travel for store og små. Men min kjære mann på jobb i hele ukene, så er det jeg som regjerer hjemme alene med ungene. Det har vært korps og turn. Jeg har kjørt hit og dit. Men det er godt å se at ungene har det kjekt sammen med kompiser. Vi har tenåring i hus, og det har vi merket mer dette året her. Men det er spennende å følge ungene gjennom deres prosesser. Vi koser oss sammen, og er veldig stolte over guttene våre! Det er krevende i 5. og 9.trinn på skolen. Men vi kommer oss gjennom det på en fin måte.

Det har vært et år med mange inntrykk. Jeg har fått kjenne på mange følelser. Det har vært vanskelige perioder, men det har gått bedre med meg nå i vinter. Jeg har kommet i gang med å ta bedre vare på meg selv. Velvære har blitt et viktig punkt for min del, og det har hjulpet meg i hverdagen. Jeg ser viktigheten av å pleie meg selv på en god måte. Det har ført til endringer i utseende, men på innsiden er det også forandring. Jeg har blitt litt roligere. Jeg smiler mer. Jeg føler meg friere og mer voksen. Det har vært en viktig endring for meg personlig. Jeg gleder meg til å starte på 2018!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg