Vil Du hjelpe meg i 2018?

Jeg ønsker å nå ut til enda flere mennesker! Mitt mål for 2018 er økning i lesertall og jeg vil holde en del foredrag. Da trenger jeg faktisk hjelp fra Deg! Jeg blir nemlig veldig takknemlig dersom Du kan hjelpe meg videre. Kanskje kjenner du noen som trenger en foredragsholder til sin fagdag eller konferanse? Eller er Du selv ansvarlig for å arrangere noe, og trenger musikk eller foredrag? Da håper jeg virkelig at jeg kan være et alternativ for Deg. Jeg er frimodig, og spør alle mine venner om hjelp. For jeg ønsker å nå ut med mine tanker og erfaringer. Da er jeg nødt til å få spredd ordet om WeLG Foredrag og bloggen min!

Det er litt rart å be om dette her. Men jeg har kommet frem til at jeg virkelig vil lykkes med mine drømmer. Jeg ønsker dypt og inderlig å jobbe med dette i fremtiden. Da må jeg våge å satse. Jungeltelegrafen er i dette tilfellet ganske viktig. Den kan gi meg plusser og minuser. Jeg håper at Dere ønsker meg alt godt, og at noen kan tenke seg å bruke mine tjenester i fremtiden. Da kan vi sammen gi mennesker de verktøyene som gir en bedre hverdag! Jeg er svært takknemlig og glad for det livet jeg har i dag. Derfor vil jeg gjerne fortelle mange mennesker om den veien som jeg har gått for å komme dit. Livet mitt er nemlig ikke noen dans på roser. Jeg har fått kjenne på veldig mye vondt i fortiden. 

Jeg håper at Du tar kontakt med meg dersom vi kan samarbeide fremover! Kontakt meg veldig gjerne på [email protected]! Jeg ønsker å besøke Dere, og spre budskapet mitt. Jeg håper også at flere kan dele innleggene mine, og tipse sine venner om bloggen min! Da blir jeg også veldig takknemlig. Jeg håper at Dere tar imot dette ønsket fra meg på en god måte. Jeg har så inderlig lyst til å kunne spre åpenhet om psykisk helse!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg