Hva skjer i 2018?

 

Vi nærmer oss et nytt år. 2018 ligger og venter på oss. Med blanke ark og fargestifter til. Hvordan ønsker vi at 2018 skal bli? Hva har vi lyst til å oppleve i 2018? Hvilke mål skal jeg jobbe mot i 2018? Jeg har på følelsen at dette året som kommer nå blir både innholdsrikt og spennende for oss alle sammen. Jeg har veldig mange ting som skal gjennomføres det neste året. Jeg kjenner på en spenning og forventing til det nye året. Det er deilig å kjenne at man gleder seg til et nytt år! Jeg føler meg trygg, og jeg har gode forhåpninger.

Jeg skal oppleve mange ting sammen med Mental Helse. Det blir i hvert fall 5 turer til Østlandet i løpet av året. Jeg kommer til å lære utrolig mye. Det gleder jeg meg veldig til. Det er viktig for meg å gjøre en så god jobb som jeg kan. Jeg skal delta aktivt på lokalt plan, og lede fylkeslaget samtidig. Jeg har også håp om at WeLG Foredrag kan få flere oppdrag i det neste året som kommer. Jeg gleder meg til å holde foredrag. Jeg er veldig sikker på at det er den veien jeg ønsker å gå. Bloggen skal holdes aktiv hver eneste dag gjennom hele året

Jeg skal jobbe videre med boken min. Det er en vanskelig prosess, men jeg gleder meg til å gjøre den ferdig. Så får vi se om den kommer ut på et forlag etter hvert. Jeg vet i hvert fall at det har hjulpet meg veldig personlig. Gjennom å skrive ned det som har skjedd, så har jeg kommet meg videre i de ulike traumene. Jeg føler meg sikker på at det er riktig å skrive denne boken.. Men det skal nok bli noen tunge stunder før den er ferdig også. Det trigger følelser som noen ganger er veldig sterke. Jeg lar tårene komme, for det er en viktig del av prosessen. Sorgen over det som gikk galt må få komme ut av meg.

Det blir et spennende år for familien. Vi har konfirmant for aller første gang! Jeg kan nesten ikke tro at min gutt har blitt så stor allerede. Men jeg er godt i gang med å planlegge den store dagen, og vi har god kontroll på tingene. Jeg gleder meg veldig til å lage i stand fest for vår gutt! Jeg er så utrolig stolt av ham, og ønsker å gi ham en flott opplevelse på hans konfirmasjonsdag. Det skjer til høsten, så vi har enda god tid på å planlegge dagen hans. Det er en stor milepæl for både ham og vi som foreldre. 

Så jeg har gode tanker om 2018! Jeg gleder meg til å komme videre i mine prosesser. Det er alltid en berg og dalbane for meg når jeg jobber meg gjennom de ulike fasene. Men jeg vet at det nytter. Det blir stadig bedre for meg å leve en vanlig hverdag. Jeg håper at alle sammen holder seg friske i 2018!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg