Nå er det familietid!

Da er vi kommet oss til Egersund. Vi skal feire nyttårsaften sammen med min bror og hans familie. Det er hyggelig å kunne møtes slik, og ha en fin feiring sammen. Det er kun en liten tur denne gangen med to overnattinger. Jeg blir alltid i ubalanse når vi drar til Egersund, så da blir vi ikke så lenge om gangen. Jeg ønsker å kunne være i fin form når vi starter på et nytt år. Jeg er veldig glad i min familie, så det er veldig hyggelig å kunne komme til min bror. Deilig når der er stor plass, og vi kan være en hel gjeng samlet på en gang. Jeg forsøker å kose meg mest mulig sammen med mine barn og tantebarn.

Det er godt at vi kan være sammen iblant. Selv om jeg trives veldig godt i Mandal, så savner jeg jo familien min. Da er det viktig å treffes iblant. Kunne se hverandre ansikt til ansikt i fred og ro. Det blir liksom ikke det samme med telefon. Jeg håper derfor at vi kan ha noen gode dager sammen. Jeg er spent på hvordan det blir å feire selve nyttår inni sentrum denne gangen. Det har jeg nemlig aldri vært med på før. Men vi skal altså se på kommunens fyrverkeri for aller første gang. Jeg håper været blir ok. Da kan det bli en koselig stund.

Jeg må jobbe med mine egne følelser hele tiden. Det er ganske slitsomt. For kroppen min jobber i et veldig hektisk tempo hver eneste gang jeg drar til Egersund. Uansett om det kun er et hyggelig ærend jeg skal, så kommer denne uroen i kroppen min. Jeg forsøker å jobbe meg gjennom det gang på gang. Jeg klarer det en stund, men det er beinhard jobbing hele tiden. Jeg skulle virkelig ønske at det ikke var slik. Jeg kjenner på en dårlig samvittighet overfor familien min som bare vil meg godt. Men det er kroppen min som husker alt det som har skjedd meg. Jeg styrer det ikke helt selv.

Gjennom å eksponere meg selv for det som er vanskelig, så vil kroppen gradvis lære at dette ikke er farlig. Det vil bli bedre på lang sikt. Så jeg må ikke stoppe med disse turene mine. Noen turer må jeg ha hvert eneste år fremover. For jeg vil ikke at dette skal få herje med meg i resten av mitt liv. Nå skal vi forsøke å nyte litt tid sammen med familien min! Så håper jeg vi får en fin feiring av nyttår i morgen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg