Jeg vil være engasjert og lærevillig!

Jeg har bestemt meg for å finne mer kunnskap. Jeg vil lære mer, og finne ut hva jeg trenger for å komme meg videre i mine prosesser! Jeg trenger litt mer datakunnskap, så jeg er veldig klar for å kunne bli med på et datakurs i løpet av  kort tid. Jeg trenger nemlig å kunne mer basis kunnskaper angående pc. Det er jo mitt arbeidsverktøy. Jeg bruker nå altfor mye tid på å klumse og forsøke på ting. Det er derfor viktig for meg å kunne lære det som er viktig å kunne. Jeg gleder meg til å kunne få den kunnskapen som jeg sårt trenger.

Jeg følger også med på ulike webinar som kommer via sosiale medier. Der er mange mennesker som er veldig dyktige, og som deler av sin kunnskap gratis. Jeg suger til meg det som jeg kan, og forsøker å bruke det i mitt eget arbeid. Det er faktisk veldig viktig å ta imot kunnskap fra andre mennesker. De har jobbet med dette i mange år, og sitter på erfaringer og kunnskap som er relevant for meg! Da bruker jeg min fritid til å lytte på dem som tilbyr gratis undervisning. Jeg har jo noen ganger brukt tid på noe som ikke var relevant. Men det må man faktisk regne med av og til.

Det er en bratt læringskurve på veldig mange ting. Men det er veldig kjekt for meg å kunne bli med på mer og mer. Jeg skal jobbe aktivt med WeLG Foredrag. Da trenger jeg gode tips på veien videre. 2018 skal brukes fornuftig. Nå skal jeg bygge en solid grunnmur i firmaet mitt, og det kommer til å ta lang tid. Jeg føler meg likevel sikker på at dette året kommer til bli spennende for WeLG Foredrag! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg