Takk for 2017!

Så er siste kvelden i 2017 kommet! Det er på tide å takke for det året som har vært. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har en blogg som faktisk blir lest hver eneste dag. Det betyr mer for meg enn jeg kan klare å uttrykke her og nå. Dere er med på å gå den veien som jeg må gå. Dere er min heiagjeng som pusher meg videre når dagene er vonde og vanskelige. Det er ikke den mest lettvinte bloggen å velge å lese. Noen ganger er tungsinnet og fortvilelse det eneste som jeg skriver om. Men dere har valgt å følge meg gjennom min hverdag, og det er viktig for meg!

Alle har hver sin historie fra 2017. For noen har året vært veldig positivt. Mens andre sitter igjen med såre og vonde følelser og savn. Vi vet ikke noe som helst om hva som kommer mot oss i 2018. Vi må alle sammen ta en dag om gangen. Jeg håper at min blogg kan få være en del av det neste året ditt. Jeg er glad for at vi kan jobbe oss gjennom hverdagen sammen. Det er viktig å heie på hverandre, og gi støtte til dem som har det vanskelig. Jeg vet at veldig mange mennesker sliter. Jeg håper at vi kan se et annet menneske på en ny måte i løpet av det neste året. Vi må våge å bry oss om hverandre!

Tusen takk til alle sammen som har lest mine innlegg! Takk til deg som har gitt meg fine kommentarer på Facebook gjennom det siste året! En stor takk til alle dere som har sendt meg personlige meldinger. Jeg blir så rørt når jeg tenker over de sterke telefonsamtalene som jeg har fått fra Dere. Det er stort for meg å få være til hjelp for andre mennesker. Jeg er veldig rørt over all den tilliten som blir viet meg. Jeg ønsker å fortsette med mine ting i det neste året. Jeg håper på enda flere lesere på bloggen, og jeg håper inderlig at WeLG Foredrag kan få flere oppdrag fremover!

Takk for et spennende 2017! Ha en trygg og fin feiring i kveld, så ses vi i 2018!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg