Ha en fin søndag!

Så er vi kommet til søndagen. Til hviledagen i uken. Det var i hvert fall slik når vi vokste opp hjemme i Egersund. Da gjorde man ikke noe av arbeid. Det var søndagskole og gudstjeneste. Så var det på tide med en ekstra god middag. Kanskje fikk vi besøk på ettermiddagen, eller så besøkte vi familien. Men mange ganger ble ettermiddagen brukt foran tv og sportssendinger. Det var det beste som jeg visste da jeg vokste opp. En hel dag klistret foran skjermen, og gjerne sammen med min far. Sløve timer, men likevel gode minner for meg. Nå er det litt annerledes på en søndag. Vi kan finne på mye rart på denne dagen. Det er ikke en  dag hvor vi kun slapper av lenger. Men der skjer ikke noe før utpå dagen.

Jeg ser frem til å ha en rolig dag sammen med familien min. Jeg har planer om å få meg en tur i Furulunden i løpet av dagen. Hvis jeg er heldig så får jeg selskap av en eller flere venninner på turen. Men jeg skal klare å komme meg av sted alene også. Jeg trenger fysisk aktivitet nesten hver eneste dag for tiden for å komme ut av depressive tanker. Jeg er derfor veldig bestemt på at dette skal gjennomføres. Det er ikke noe annet som hjelper bedre enn det. Sånn er jeg bare skrudd sammen. Når jeg kommer meg ut i naturen, så friskner jeg til i både kropp og sinn! Jeg går av meg de triste tankene og mismotet. Jeg får påfyll av frisk luft som trigger positivitet og glede. Du bør prøve det samme!

Jeg ønsker Deg en fin søndag! Jeg håper at dagen blir slik som man ønsker den skal bli. Gjør så godt du kan for å få gode øyeblikk i livet ditt. Vær sammen med de som er glad i deg, og som virkelig vil deg vel i livet! Du fortjener kun det gode som kan komme mot deg! Rist av deg det som er tungt og vanskelig. Fokuser på de positive tingene i livet, og bruk kroppen din aktivt. Jeg skal selv forsøke å følge mine egne råd. Et steg om gangen så skal det gå fremover!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg