Hårkaos!!

Akkurat nå er håret mitt verken langt eller kort. Det er i en slik rar periode hvor man egentlig ikke vet hva det er. Det er for kort til å lage en hale, men for langt til å fikse det i en kort frisyre. Det råder derfor litt kaos på hårfronten for tiden. Jeg er litt i villrede på hva som blir fint, og hva som er rart. Men jeg er helt sikker på at jeg vil ha det enda lenger. Håret skal virkelig få lov til å vokse skikkelig ut. Det skal bli langt og flott! Jeg gleder meg veldig til jeg kan style det på en skikkelig fin måte. Jeg er blitt mye mer opptatt av hvordan jeg ser ut. Det er på godt og vondt. Det tar lenger tid på badet hver eneste morgen. Men så føler jeg meg mye bedre. Selvtilliten øker, og jeg føler meg mer feminin. Det har liksom skjedd en endring her i gården. Jeg føler meg mer voksen på et vis. Selv om jeg fortsatt har noen utspring av ungdommelig klesstil.

Jeg forsøker å holde meg så fin som jeg kan. Men merker jo at når tungsinnet kom for fullt, så ble det lite sminke og hårstell på denne damen. Jeg lot meg selv “forfalle” i noen dager. Jeg har jo ikke vondt av sminkefrie dager, men jeg slapp meg selv litt for langt ned i disse dagene. Nå har jeg fokus på å stelle godt med meg selv. Det gjelder også hår og ansikt. Jeg forsøker å hjelpe meg selv over denne kneiken også. Det er jo ikke vits i å la alt sammen skure i vei uten mål og mening. Særlig når jeg virkelig trenger å bygge opp igjen min egen selvtillit og selvfølelse. Da må man ta alle midler i bruk, og pleie godt med seg selv. Jeg skal ikke havne inn i joggebukse perioden igjen! Det er ikke noe som er bra for meg på lang sikt. Jeg trenger å føle meg bedre, og da skal jeg hjelpe meg selv videre i denne prosessen.

Nå håper jeg virkelig at håret mitt kommer til å vokse raskt og fint. Jeg har naturlig farge, og faktisk også litt fall og krøller. Det skal bli spennende å se hvordan dette blir etter hvert. Jeg gleder meg virkelig til å se resultatet om en stund. Jeg må bare være så tålmodig som mulig. Jeg vil kun ha mitt naturlige hår, så det er uaktuelt å jukse seg til lengre hår raskere. Det skal komme naturlig, og i riktig tempo. Det er gøy å ha noe å se frem til! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg