Jeg lader opp til en ny uke!

Helgene går jammen meg fort unna! Nå er det allerede tid for å gjøre seg klart for en ny uke. Jeg skal få ungene på skolen hver eneste dag, få unnagjort en del oppdateringer på blogg og sosiale medier, filme noe video og sende Facebook live. Jeg skal i gang med Linedance etter en altfor lang ferie. Jeg skal ha Kjøkkenpraten, og møte mange gode mennesker i løpet av uken. Det kommer til å gå i ett. Jeg skal gå noen turer, og hvile på sofaen. En salig blanding av aktiviteter og hvile. Slik går dagene. Men jeg skal også øve veldig mye til min Intimkonsert på fredag kveld! Håper inderlig at noen vil komme i Sommerkroveien 9 for å høre på meg da!

Dager kommer og dager går. Men kroniske smertet og masse følelser består. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å håndtere begge deler i dagene som kommer. Jeg forsøker å finne igjen til de gode dagene. Det har vært veldig tunge uker den siste tiden. Jeg håper at dette er uken hvor det igjen snur til det gode for min del. Jeg nekter å gi meg over til det vonde. Så derfor har jeg laget meg en plan som jeg skal følge. Det er viktig for meg å være fokusert på alt det som er godt i livet mitt akkurat nå. Jeg skal jobbe videre med WeLG Foredrag. Det gir meg håp om en god fremtid. Selv om jeg jobber i det små, så har jeg en drøm om at det vil vokse seg større etter hvert som tiden går.

Men nå skal jeg nyte kvelden sammen med mine kjære. Det er viktig å ta vare på de stundene vi har sammen. En ny uke skal starte, og det betyr jo også at min kjære mann reiser på jobb igjen. Så da er jeg alene meg guttene mine, og må ta det som kommer i hverdagen på egen hånd. Det kommer til å gå bra, og vi er vant med å ha det slik. Så blir gleden enda større når helgen kommer igjen, og vi samles her hjemme igjen alle fire. Det er deilig å ha en slik god familie rundt seg. Det nyter jeg, og det gjør meg sterk nok til å kjempe meg videre!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg