Hva tenker Du om deg selv?

Hva tenker Du egentlig om deg selv i hverdagen? Snakker du positivt til deg selv, eller tynger du deg selv ned? Har du tenkt over hvor mye det betyr for din hverdag? Jeg har måttet ta tak i meg selv den siste tiden. For jeg ble påvirket av det som er vondt og vanskelig i livet mitt, og begynte å snakke meg selv nord og ned igjen. Jeg fylte meg selv opp med tungsinn og vonde tanker. Det skaper depresjonstanker og mismot. Slik nekter jeg å ha det fremover. Derfor må jeg aller først tenke over hvordan jeg kan hjelpe meg selv videre i livet. Det er mange ting som jeg kan gjøre annerledes i livet. Men det viktigste er hvordan jeg tenker om meg selv, og hva jeg forteller til meg selv.

Jeg skal ikke late som at jeg kan alt. Men jeg skal likevel passe på å gi meg selv positiv tilbakemeldinger i tiden som kommer. Da unngår jeg å så vonde tanker inni meg selv. Jeg lar ikke det som er vondt få overta livet mitt. Jeg skal bygge meg selv opp atter en gang, og fortsette med de gode tingene i livet mitt. Jeg er faktisk i en veldig god posisjon til å komme videre i livet. Forholdene ligger til rette for det. Men jeg lot ytre ting få ramme meg igjen. Fortiden gav meg et kaldt gufs, og jeg ble revet ned igjen. Det er ikke slik jeg ønsker å ha det.  Så derfor skal jeg jobbe aktivt med mine tanker og følelser. Jeg skal kjøre på med gode opplevelser og fysisk aktivitet. Jeg skal synge og spille musikk. Jeg skal bruke alle mine gode egenskaper for å lage meg en fin dag.

Vi bestemmer faktisk mye selv. Det er helt avgjørende at man tenker over sitt eget liv iblant. Man bør ta en ryddesjau på innsiden også. Noen ganger må man kaste ut gammelt gruff, og heller fylle på med positivitet og glede! Jeg kan ikke styre over fortiden min, eller de som ikke vil meg vel. Jeg må ta imot all den kjærligheten som mange mennesker gir meg i hverdagen sin. Jeg har veldig mange som følger meg i sosiale medier, og som heier meg fremover. Det gjør meg glad, og det hjelper meg i hverdagen min. Jeg får vite at jeg betyr noe for andre mennesker selv om jeg føler meg liten og sliten iblant. Det gjør så godt å få de fine meldingene.  Husk at Du selv må ta styringen i eget liv, og fokusere på alt det som faktisk er veldig bra!

Vi blogges! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg