Det nytter ikke å grave seg ned!

Jeg forsøker å tenke positivt i hverdagen. Da glir liksom dagene så mye lettere. Denne uken har jeg vært veldig bestemt på at jeg skal fokusere på det som er bra i livet mitt! Jeg skal gi min energi til det som er bra og konstruktivt , og drite i gammelt skrot! Både jeg og familien min fortjener faktisk å ha det så bra som mulig. Jeg har er ansvar som voksen. Jeg vil vise ungene mine at vi kommer oss gjennom alt som skjer. De skal ikke måtte bekymre seg for om mamma er deprimert eller glad. Jeg prater åpent og ærlig med ungene mine. De vet at humøret svinger litt. Men vi snakker sammen, og ufarliggjør det.

Jeg har heldigvis veldig mye godt i livet mitt! Det er jeg så takknemlig for å oppleve. Det fortjener å få fokuset mitt, og jeg vil se fremover. Livet byr på utfordringer som vi ikke alltid liker. Men det er med på å forme oss som mennesker! Jeg har herlige unger og en god ektemann. Det betyr alt for meg. Vi lever godt sammen. Her i Mandal har vi et trygt og fint hjem. Her hører vi til. Jeg føler meg hjemme her. Det er godt å kjenne på. Det gir meg en ro og forutsigbarhet som er veldig viktig for meg i hverdagen min.

Klarer Du å fokusere på det positive i hverdagen? Eller blir Du slukt opp av gammel dritt? Jeg håper at vi sammen kan holde fokuset mest mulig på fremtiden. Da både håper og tror jeg at hverdagen glir lettere for oss alle sammen! En ny uke er i gang, og jeg er positiv ! Jeg skal minne meg selv på alt det gode hele uken. Når tungsinnet vil komme frem, så skal jeg jage det vennlig bort. Det skal ikke få ta vekk fokuset mitt!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg