Nye rutiner på bloggen min!

Som dere sikkert har forstått på innleggene mine, så er det noen perioder som er tyngre enn andre. Jeg lever med rekke kroniske sykdommer. Og så er det disse traumene som herjer med meg iblant. Jeg er likevel aktiv med blogg, WeLG Foredrag og frivillig arbeid. Men kreftene strekker ikke til. Jeg har blitt nødt til å ta en evaluering. Jeg ønsker ikke å slutte med noen av de tingene som jeg gjør. Men jeg er nødt til å ta mer hensyn til kroppen min. Så jeg må derfor ta noen grep. Jeg må frigjøre tid til fysisk aktivitet og hvile.

Jeg har kommet frem til at jeg vil redusere antall innlegg på bloggen min fra 3 til 2 hver dag. Der kommer nye innlegg kl 08.00 og kl 20.00 hver dag.  Jeg kuttet ut innlegget midt på dagen. Kanskje kommer der noen impulsive innlegg i blant, men ikje lenger fast midt på dagen. Jeg trenger mer fri til å ta vare på egen helse. Det er krevende å publisere innlegg hver eneste dag hele året. Nå vil det bli litt enklere , og det blir litt mindre press på meg selv! Bloggen består ellers akkurat som før!

Jeg håper at Dere vil følge meg videre! Jeg vil veldig gjerne ha en mer stabil helse. Derfor senker jeg litt på mine egne krav i forhold til bloggen . Det er godt nok å publisere to ganger daglig! Jeg forsøker å jobbe mer aktivt med WeLG Foredrag. Da må jeg ha mer overskudd og bedre helse. Jeg finner veien mens jeg går! Jeg gleder meg til fortsettelsen på bloggen , WeLG Foredrag og i frivillig arbeid! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg