Sier Du STOPP?

Jeg har mange erfaringer som jeg ikke unner noen andre. Det handler om en fortid som var vond og vanskelig. Jeg var i en tilstand som medførte at jeg lot meg selv bli brukt om igjen og om igjen. Jeg lot meg selv bli tilsnakket på en måte som ikke hører hjemme noe sted. Det var liksom bare slik livet var. Jeg tillot det, for jeg var ikke vant med noe annet. Det er skremmende å tenke over i dag. For jeg hadde aldri godtatt noe lignende i dag. Jeg hadde sagt STOPP! Når jeg endelig klarte å gjøre det , så var det en stor seier. Det var vondt og vanskelig, men helt nødvendig.

Jeg vet at mange kvinner og menn har det slik som jeg hadde det. Det gjør meg så trist og fortvilet. Det er derfor viktig for meg å si til alle sammen at det er viktig å si STOPP! Man skal ikke godta alt det vonde som skjer! Jeg vil ikke gå mer i detalj om egne opplevelser her. Men jeg vil så inderlig gjerne gi et håp til dere som sliter. Det finnes en bedre hverdag! Jeg har virkelig kjempet for å komme dit jeg er i dag. Det har kostet meg mange tårer og vonde stunder. Men jammen meg har jeg nå et veldig godt liv. Det har gitt resultater, og jeg lever i dag omringet av respekt og kjærlighet. 

Du bestemmer selv over din egen kropp! Du skal ikke tillate ydmykelser og trakassering! Husk at DU er sjefen over eget liv. Ingen andre skal overstyre deg inn i retning som du selv ikke ønsker. Det handler om din egen rett til å bestemme over livet. Jeg har fått en helt ny verden. Mine meninger betyr faktisk noe, og jeg opplever å bli hørt. Det har gjort at mange sår har grodd. Jeg sliter fortsatt med noen minner. Men hverdagen min er veldig fin. Det har vært verd å kjempe seg gjennom alt sammen. Jeg vil derfor spre et HÅP til de som har det vanskelig. Det er mulig å komme seg videre. Men du må selv ta steget!

Vi blogges!. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg