Tilbake til en vanlig hverdag!

Da er vinterferien over for denne gangen, og den normale rytmen er i gang igjen. Det er egentlig det aller beste for min del. Da har man den vanlige strukturen, og jeg har noen timer til rådighet på dagtid til å gjøre mine ting. Jeg elsker ungene mine, men det er ikke alltid jeg får gjort så mye når det er ferietider. Men nå er det virkelig godt å komme i gang med de vanlige rutinene igjen, og jobbe som vanlig. Det innebærer trening, blogging, husarbeid og litt velvære. Det er mange ting som skal gjennomføres dersom alt skal stemme. Jeg trenger jo litt hvile innimellom alt sammen. Det er travle dager, og jeg forsøker å lage meg en plan som skal fungere for oss alle sammen.

Hverdagen er den beste. Det er sikkert de aller fleste enige i. Og så setter man ekstra pris på de feriene som dukker opp underveis. Jeg føler meg klar for en etterlengtet vår, men det ser ut til at det drøyer litt. Det kan jeg ikke få gjort noe med. Men jeg skal uansett nyte frisk luft denne uken. Det er viktig med både trening og fysisk aktivitet. Litt av hvert for å holde denne kroppen så frisk som mulig. Hodet mitt trenger det aller mest faktisk. Jeg kjenner på hele meg at det er viktig med vedlikehold av hele meg. Det skal så lite til før jeg får meg en trøkk. Så jeg må bli enda sterkere i meg selv. Det krever hard jobbing over lang tid. Jeg kan ikke fikse dette veldig raskt. Men jeg må altså fokusere på dette fremover.

Jeg føler meg klar til å komme i gang! Denne uken skal jeg rekke en del ting. Jeg skal også ha en dag med kurs. Det blir en veldig spennende dag. Jeg gleder meg til å gjennomføre det!’

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg