Deilig å føle seg ganske fin!

Jeg har endret frisyre, og det var ikke så enkelt som jeg hadde trodd. Jeg ble plutselig veldig usikker på hvem denne kvinnen i speilet egentlig var. Jeg følte meg mye eldre med en gang, og det sliter jeg jo litt med. Men så var det disse krøllene da. De skapte litt uro hos meg, og jeg har lurt på om dette kommer til å fungere for meg. Men nå har jeg gitt det noen dager, og jeg begynner å falle til ro med det. Faktisk så liker jeg det ganske så godt etter hvert. Når jeg fikk ordnet meg, og sminken kom på plass så føltes det mye bedre. Det er rart hvordan slike endringer kan gjøre meg så usikker på meg selv. Det skal liksom ikke så veldig mye til før jeg kjenner på en sterk usikkerhet rundt mitt eget utseende.

Det henger sammen med fortiden. Nå har jeg det veldig fint. Og da jeg klagde til min kjære mann over at jeg så eldre ut, fikk jeg klar beskjed. Han mente at det var på tide å innse at jeg ikke lenger er i tyveårene! Men så lenge han er fornøyd, så skal jeg ikke uroe meg for mye. Det har vært mange blikk i speilet denne helgen. Jeg har liksom gransket meg selv, og forsøkt å finne meg selv. For det er ikke så enkelt å skifte sveis etter over 15 år med samme frisyre. Det er liksom en veldig stor ting for meg da. Og jeg tror mange kvinner kan kjenne seg igjen i dette. Det er ikke bare jeg som sliter med eget selvbilde. Jeg leter alltid etter skikkelig fotfeste. Jeg har stort behov for egen trygghet. 

Men så må jeg si at det blir ganske så bra etter hvert! Jeg gleder meg over utviklingen min. Det kommer til å ta tid før jeg finner helt roen med alt som skjer. Men det føles likevel riktig å endre på ting. Det er liksom en del av mine prosesser. Jeg er sikker på at dette er meningen. Det er på tide å skifte litt på stilen og utseende. Man går videre i livet, og må ikke henge seg fast i en tidsalder som ikke er riktig. Jeg finner meg selv litt etter litt. Det er viktig for meg!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg